مادران شاغل معمولا زمان کمتری برای تهیه غذای مناسب دارند و بیشتر از مادران خانهدار فرزندان خود را با خودرو به مدرسه میرسانند.
نتایج تحقیقات دانشمندان کالج لندن نشان میدهد: مادران شاغل معمولا نظارت کمتری روی شیوه غذا خوردن فرزندانشان دارند. به همین دلیل فرزندان آنها با احتمال بیشتری غذای ناسالم میخورند و زمان بیشتری را صرف تماشای تلویزیون میکنند.
در این تحقیقات که روی دو نسل از مردم بریتانیا یعنی فرزندان و پدر و مادر آنها انجام شده است وزن 8 هزار و 500 کودک یک ساله در سال 1965 و فرزندان آنها در دهه 1990 ثبت شد.
45 سال پیش نزدیک به 8 درصد از دختران و 12 درصد از پسران به مشکل اضافه وزن مبتلا بودند، اما در سال 1991 این میزان به 50 درصد افزایش پیدا کرد.
در دهه 60 کودکان مادران شاغل تا 28 درصد ممکن بود که به اضافه وزن دچار شوند، اما سه دهه بعد این رقم به 48 درصد افزایش پیدا کرد.
نشریه بیماریهای همهگیر آمریکا دلیل اصلی این موضوع را گسترش فرهنگ فست فودی و غذاهای آماده میداند.
در همین دوران نیز تعداد مادران شاغل نزدیک به 30 درصد افزایش داشته است.
محققان در این باره اعلام کردند: رشد تعداد کارمندان زن و افزایش تمایل در بین زنان برای برگشت به کار بعد از تولد فرزندشان به مشکل چاقی دامن زده است.
تم فرای از سازمان رشد کودکان در این باره گفت: 40 سال پیش کودکان فضاهای بازی داشتند و پارکهایی بودند که آنها در آن جنب و جوش و تحرک داشته باشند. اما امروزه دیگر از این مکانها خبری نیست و کودکان اکثر اوقات خود را در مدرسه و خانه محبوس شده اند.
تلگراف ، 28 می
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
سیری در زندگی و مبارزات مرحوم آیت الله سید هادی خسروشاهی
شیخ سلار دیلمی سندی است بر قدمت تشیع در تبریز
ساختمان دادگاه عمومی خسروشاه کلنگ زنی شد
رییس جمهور بر بالین رهبر معظم انقلاب: عکس
فرمانده حوزه بسیج خسروشاه:دوران دفاع مقدس تمرین و آزمون ایثار بو
جلسه مدیران مدارس منطقه خسروشاه باحضور فرماندار برگزار شد
شعری بسیار زیبا در وصف امام مهربانی ها امام رضا (ع)
افتتاح پژوهش سرای دانش آموزی و مرکز بهبود اختلالات یادگیری امید
جلسه شورای اداری خسروشاه با حضور فرماندار تشکیل شد
بازدید سرزده مدیرکل آموزش و پرورش استان از مدارس منطقه خسروشاه
[عناوین آرشیوشده]